Cruise maart 2020

Informatie over onze reis.

Wij varen op de Nijl en natuurlijk krijgen wij het nieuws door over het Corona virus.

Verschrikkelijk voor ieder die het treft, zeker de mensen die lichamelijk door het virus worden getroffen. Voor elk wensen wij hen van harte beterschap.

Natuurlijk is het wanneer je op vakantie bent en op een boot zit, dat je het bijna niet kan bevatten dat de wereld ontwricht is. Wij zijn hier met een heel klein groepje kabbelend aan het reizen door de natuur.

Gisteravond was bij ons de vraag of wij vervroegd naar huis moeten? De Ambassade is benaderd en we hebben doorgekregen dat wij de reis kunnen afmaken en op de datum van ons geboekte ticket terug kunnen vliegen.

Wij varen rustig door, tot nader informatie van de vliegtuigmaatschappij en de Ambassade.

Bij ons gaat het goed en we worden fantastisch verzorgd door de kok die ontzettend goed en lekker voor ons kookt. Petje af voor de bemanning die ons verzorgd en zeer vriendelijk is en tevens wordt er met ons meegedacht en heen en weer gebeld.

Vervelend voor de hele maatschappij.

Wij houden iedereen op hoogte.

Vervolg informatie

Wat jammer, maar wij zijn op de terugweg van onze reis op de Nijl.

De vliegtuigmaatschappijen zeggen dat zij ons vervroegd op komen halen. We zijn aan het afwachten welke tickets wij toegewezen krijgen, daarom zorgen wij dat we in ieder geval in Hurghada zijn.

We hebben het ontzettend naar de zin met elkaar als groep, daarom weten we zeker dat wij in de toekomst deze vakantie met elkaar opnieuw willen doen.

Het beleven van de rust, de ontspanning en de oudheden is bijna niet te vertellen, dat is een ervaring.

Een ding is zeker, dat wij met elkaar positief de grens over zullen gaan. Egypte is een prachtig land waar wij nog lang niet uitgekeken zijn. En de mensen die wij ontmoet hebben, die dragen wij een warm hart toe.

Mogen wij elkaar weer ontmoeten in goede gezondheid.

de Dahabiya Hapi Egypt

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.